LBT3.0 Fa'asa'o e ia lava va'a pa'epa'e

Fa'amatalaga Puupuu:

Faʻasaʻo e le tagata lava ia whitewater lifeboatProduct background: I tausaga talu ai nei, ua faʻateleina le numera o faʻalavelave laveaʻi vai i le salafa o le atunuʻu, o se suʻega sili lea mo le faʻaogaina o le vai o loʻo i ai nei ma meafaigaluega laveai vai.Talu mai le vaitau o lologa, ua tele taamilosaga o m...


  • :
  • Fa'amatalaga Oloa

    Faailoga o oloa

    Va'a fa'asa'o o le sami pa'epa'e

    talaaga o oloa:I tausaga talu ai nei, o le numera o faʻalavelave laveaʻi vai i le salafa o le atunuʻu ua faʻateleina, o se suʻega sili lea mo le faʻaogaina o le vai o loʻo i ai nei ma meafaigaluega laveai vai.Talu mai le vaitau o lologa, ua tele taamilosaga o timuga mamafa i saute o loʻu atunuu, ma mafua ai lologa tetele i le tele o nofoaga.O le lavea'iina o vai masani e tele ni faaletonu.E tatau i tagata laveai ona ofuina ni peleue ola ma faamau maea saogalemu, ma e tatau ona faʻatinoina i lalo o ni puipuiga mamafa.Laveaʻi, o le laveaʻiina o loʻo feagai foi ma le lamatiaga o le faʻafefe.

    一,Pfa'amatalaga o oloa

    LBT3.0 faʻasaʻo paʻepaʻe vaʻa paʻepaʻe e talafeagai mo le felauaiga o tagata faigaluega ma meafaitino i tulaga sili ona faigata ma siosiomaga faigata, ma e le mafai ona oʻo atu i vai ma vaʻa laveaʻi masani mo laveaʻi.O le va'a fa'aola e fa'apitoa mo galuega lavea'i i ogasami sousou e pei o ta'avale vai, vavave ma galu tetele i le sami.O le mamanu fa'apitoa tafatolu tuto'atasi e maua ai e le va'a fa'aola le mautu maualuga.Tusa lava pe tupu se lola i galu tetele, e tatau lava i le avetaavale ona agamalu.Lulu le tino ma faasa'o.E tele uiga e pei o felauaiga faigofie ma vave, malosi malosi, malosi ma faʻatuatuaina.O le tino o loʻo faia i mea maualuga-malosi, lea e lelei tele le faʻamaʻiina ma le faʻamaʻiina o le tipiina.I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai le malosi e le paʻu ma faʻafefe pe a uma le la.

    Vaega

    1. O le vaʻa atoa o loʻo faʻapipiʻiina i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vaega o le valve: o loʻo i ai 10 potu ea tutoatasi i luga o le tino, e manaʻomia ona faʻapipiʻiina potu taʻitasi i se vaʻa eseese o tau, ma e manaʻomia ona faʻapipiʻiina i luga o le faʻaaliga numera. barometer.2. Masini fa'aola: fa'aauupegaina ma se pamu fa'aola DC ma fa'aola maa, pamu fa'aola AC feavea'i ma sapalai eletise feavea'i.3. Laveai i le maualuga: 2 tagata matutua o loʻo tutu i le pito i luga o le vaʻa paʻepaʻe faʻasaʻo faʻasaʻo, e leai se suiga manino ma faʻafefe o le koluma ea pito i luga.

    4. Fa'asa'o galuega a le tagata lava ia: Fa'asa'o ma le lima le va'a pa'epa'e fa'asa'o pe a uma le 90 °, e mafai ona toe fo'i otometi le va'a pa'epa'e fa'asa'o i le tulaga masani, saogalemu o tagata faigaluega pe a uma ona fa'asa'o, ma leai se galuega a le va'a atoa. o le a aafia pe a uma ona faasaʻo.

    5. O lo'o fa'apipi'i fa'ailoga fa'ataoto i luga o le tino.

    6. O lo'o iai fa'amau e fa'ata'amilo ai le tino

    7.O lo'o fa'apipi'iina le ta'avale afi i fafo ma se ufi puipui u'amea

    Fa'amatalaga Autu

    1.★Lapopoa atoa: 4520x2280x2350 mm2.★ Tele gaugau: 1000x800x800 mm3.★ mamafa: 160kg (e le aofia ai le afi i fafo)

    4. ★ Gafatia amo: A uma ona ave le 11 tagata matutua, e mafai ona opeopea i luga o le vai

    5. Fuafuaga tu'ufa'atasia o le tino, o le meafaitino o mea fa'apipi'i fa'amalosi fa'atasi, o so'oga e tatau ona fa'amalosia le fa'aopoopoina, ma le pito i lalo o le tino o lo'o i ai se fa'aopoopoga fa'aopoopo fa'amalosi malosi fa'alavalava fa'alavalava.

    6. O le pito i lalo o le vaʻa e mafai ona vaeluaina le mamanu, o le pito i lalo o le vaʻa e tuʻufaʻatasia ma se vaʻavaʻavaʻavaʻa vai ma se ea ea tutoʻatasi e mafai ona faʻapipiʻiina, ma 2 potu ea tutoatasi i le pito i lalo o le vaʻa.

    7. ★Malo saeia o mea i lalo o le vaa: 822N i le itu faalava ma 860N i le itu i luga o le laina.Malosiaga faʻamalosi: 4465N faʻalava, 4320N faʻalava (teteʻe abrasion, tipi teteʻe tulaga 5, ma i le taimi lava e tasi e iai le malosi e puipuia ai le la e aunoa ma le paʻu ma leai se degumming).

    8. Galulue mamafa: o le mamafa galue masani o le tino o le 2.68 psi

    9. Teuina o le ea mamafa: pe a teuina le tino i le tulaga standby, o le mamafa o le ea i totonu: 1.81 psi

    10. ★Taimi o le tau ma le fa'aitiitia: o le tino o lo'o fa'afefeteina i le mamafa galue: 9 min 52 s;ua ave'ese le tino i le tulaga fa'apipi'i: 9 min 48 s

    11. E le tafe le afi pito i fafo, ma le malosi o le afi fafo e 60HP;o le faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma le ipu tautau o le nofoa e tatau ona avea ma se mamanu tuʻufaʻatasia

    12.★Saosaoa: A maeʻa le mafanafana mo minute 5, o le maualuga o le leai o se uta saoasaoa o le afi fafo e 60 km / h (e aofia ai le 2 faʻatautaia)

    13. Manaoga fa'afefete: A mae'a le 48h le fa'aituau o le su'ega masima, o vaega u'amea e le pala.


  • Muamua:
  • Sosoo ai:

  • Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou